Két vasi iskolában is népszerűsítettük a kosárlabdát

2016. november 21., 21:22
Edzőink a Sport legyen a Tied! program keretében keresték fel a diákokat.

Szombathely, Neumann János Általános Iskola

A Szombathelyi Kosárlabda Akadémia edzői sportági bemutatót tartottak a Magyar Diáksport Szövetség által indított "Sport Legyen a Tied!" elnevezésű program keretében a Neumann János Általános Iskolában 2016. november 8-án.

A program célja a sportág népszerűsítése volt, ahol a rövid megnyitót követőenaz akadémiai edzők Váradiné Szarka Ildikó vezetésével, az iskola tanulóinak kétszer 45 perces foglalkozást tartottak. A bemutató alatt a gyerekek labdás ügyességfejlesztő feladatokkal és a sportág alapvető technikai elemeivel ismerkedhettek a jó hangulatú foglalkozásokon. A program kiválóan szolgálta a sportág népszerűsítését, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a gyerekek minden percét élvezték az eseménynek.

 

Sárvár, Gárdonyi Géza Általános Iskola

2016. november 16-án, a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskolában vettünk részt a programon. A 4x20 perces foglalkozások során, a legkisebbek és a legnagyobbak is megismerkedtek a kosárlabdázás alapjaival. A mini órákon igyekeztünk a legszélesebben bemutatni sportágunk sokrétűségét. A program nagyszerű helyszínként szolgál, hogy bemutassuk és megszerettessük a gyerekekkel ezt a remek sportot.



« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar