Tartalmas előadások az edzőtovábbképző második napján

2016. június 20., 14:27
Szombaton négy előadást hallgathattak meg a résztvevők.

A szombati napon folytatódott a Szombathelyi Kosárlabda Akadémia Nyílt Edzőtovábbképzője. A délelőtti blokkban, először Váradi Attila, a Szombathelyi Kosárlabda Akadémia szakmai vezetője tartott egy előadással egybekötött bemutató edzést az ügyességre épülő speciális technikai képzésről,  majd a gyors döntéshozatal egy kreatív rendszerben történő fejlesztésének lehetőségeiről.

 

Második előadó Pankár Tibor sportpszichológus volt, aki az utánpótlás korú játékosok biológiai kor szerinti pszichés és mentális jellemzőit vázolta fel, majd kitért a terhelhetőségük harmonizálására az edzésmódszerekkel és eszközökkel.

A könnyű ebéd után Váradi Kornél a SZOKA edzője egy átmenetjátékot épített fel, az elméleti alapoktól a gyakorlati megvalósításig. A bemutató egy választásos, szituációs alapokra épített  kreatív rendszert mutatott be.

A programot Váradi Attila előadása zárta, mely a délelőtti előadására építve mutatta be egy kreatív döntéshozatalra épülő, szituációs rendszerű játék felépítésének lépéseit.

A zárszavakban az akadémia vezetője megköszönte a résztvevők figyelmét és kellemes pihenést, majd eredményes szezont kívánva bezárta a továbbképzést.

 



« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar