U16: Győzelemmel kezdtük az Eb-t

2017. augusztus 11., 16:17
Dokmanovic 4 pontot szerzett, Verasztó nem dobott pontot

 

Két egymásból jól felkészült csapat kapkodó, ideges játéka jellemezte az első félidőt. Mindkét oldalon sok hibával játszottak a csapatok, előnyt a második negyed közepén nemzeti együttesünknek sikerült szereznie, de a megszerzett előnyét két perc alatt eladta és az ellenfél minimális különbséggel tudott a félidei nagyszünetre vonulni. A harmadik negyed közepén tudta csak a magyar csapat kezébe venni az irányítást, gólszegény mérkőzésen próbálta őrizni minimális előnyét. A mérkőzés hajrájára a lelkes vendég csapatnak sikerült kiegyenlítenie, de a végjátékban okosabban játszott a magyar csapat és ezzel megérdemelt győzelmet aratott. 

Váradi Attila , szövetségiedző:  Kicsit túlizgultuk első mérkőzésünket, de összességében a mérkőzés kulcs szituációiban sikerült az eredményt saját javunkra fordítanunk. Örülök, hogy a megbeszélt taktikát többször precízen és pontosan tudtuk végrehajtani, sikerünknek ez volt az egyik kulcsa. Gratulálok a csapatnak, az első mérkőzés mindig nagyon nehéz. Reméljük a folytatásban egészséges önbizalommal tudunk játszani. 

Magyarország - Írország 58-51
(9-10, 16-17, 16-11, 17-13)

U16 fiú EB - Bulgária, Szófia

Magyarország: Balsay 4, Pallai 8/6, Pintér 4, Kovács 19/3, Fekete 4 Csere: Kopácsi 2, Lukács, Kiss 6/6, Verasztó, Filipovity 5/3, Csikai 2, Dokmanovic 4 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar