U16: Hatodik helyen végeztek a fiúk

2017. július 29., 23:29
Verasztó10, Dokmanovic 4 pontot dobott.

A két csapat találkozott már a csoportmérkőzéseken, akkor 11 pontos magyar győzelem született egy nagyon kemény mérkőzésen. Sajnos a mai napon csapatunk küzdeni tudásban nem tudta felvenni a versenyt az észt válogatott ellen és a már a félidőre tetemes előnyhöz jutottak a vendégek. A folytatásban sem változott igazán a játék képe, bár a hátrányunkat csökkenteni tudtuk, annak ledolgozására nem volt esélyünk. Összességében két fáradt csapat találkozóján a harcosabban, keményebben küzdő észtek megérdemelt győzelmet arattak, ezzel megszerezték az 5. helyet, csapatunk a 6. helyen végzett. 

Váradi Attila, szövetségi edző: Sajnos nem tudtuk megismételni, az elmúlt két mérkőzésen mutatott teljesítményünket, ellenfelünk harcosságban felülmúlt minket, ezzel megérdemelten szerezték meg az 5. helyet. Komoly játékerőt képviselő csapatok ellen játszottunk, melynek az elkövetkezendő Európa Bajnokságon remélhetőleg nagy hasznát vesszük. Eredményünk, hogy összességében két győzelmet tudtunk szerezni erős csapatok ellen, bizakodásra ad okot, de jó teljesítményünket beárnyékolta hullámzó teljesítményünk.

Észtország  - Magyarország 64 - 52 (18-8, 18-8, 13-15, 15-21)

EYOF - 5. játéknap, helyosztók 

5. - 6. helyért

Magyarország: Balsay 3, Pintér 3, Filipovity 5, Kovács 11, Fekete 3/3 Cs: Kopácsi, Lukács 5, Kiss 6/6, Verasztó 10/3, Kármán 2, Dokmanovic 4

 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar