U16: Legyőztük az észteket

2017. július 26., 15:00
Verasztó 2, Dokmanovic 7 pontig jutott.

 

Villámrajtot vett a magyar csapat, állva hagyta ellenfelét és az első negyed közepére biztos előnyt szerzett. Sajnos a negyed folytatásában felzárkózott az észt csapat és egy ponttal a vezetést is át tudta venni. A folytatásban fej fej mellett haladtak a csapatok, a félidőben egy pontos magyar vezetés állt az eredményjelzőn. A mérkőzés hátralévő részében jobbára csapatunk vezetett, kontrollálta és irányította a mérkőzés alakulását, az észtek kemény, agresszív játékkal is csak egyszer tudták egy ponttal átvenni a vezetést, de a végjátékban az okosabban játszó csapat megérdemelt győzelmet aratott. Összességében a végig kézben tartva, végig kontrollálva játszó magyar csapat megérdemelten nyert "A" divíziós ellenfele ellen. 


Váradi Attila, szövetségi edző: Gratulálok a csapatnak, a mérkőzés nagy részében minden az eltervezettek szerint alakult, de ehhez a 100%-os koncentráció és maximális küzdeni tudásunkra is szükség volt. 

Észtország - Magyarország 63 - 74 (26-25, 15-17, 13-16, 9-16)

EYOF - 3. nap

Mo: Balsay 8, Pallai 9/3, Pintér 6, Kovács 14/6, Fekete Cs: Kopácsi 9, Lukács 7/3, Kiss, Verasztó 2, Filipovity 12/3, Kármán, Dokmanovic 7 

 


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar