U16: Verasztóval és Dokmanoviccsal kezdett a válogatott

2017. július 05., 15:18
Vereséggel kezdtek a mieink.

A szombathelyi Verasztó Péterrel és Dokmanovic Milánnal kezdte meg a felkészülést a magyar U16-os fiú kosárlabda válogatott. 

Az első negyedben a nagyon agresszíven és határozottan védekező lengyel válogatott állva hagyta a magyar csapatot. Csak a negyed végére sikerült közelebb jönni. A folytatásban sem változott a játék képe, a lengyel csapat a megszerzett labdákból rendre gyors támadásokat vezetett az ekkor szétesően játszó válogatottunk ellen. 

A szünet után rendezte sorait a magyar csapat, elsősorban feljavuló védekezésének köszönhetően sikerült a harmadik negyedet megnyernie, azonban a mérkőzés végéig az első félidőben szerzett hátrányt nem sikerült ledolgozni. Összességében egy nagyon jó szerkezetű és jól felkészült lengyel válogatottal mérkőztünk, sajnos az első félidőben nem tudtuk velük felvenni a versenyt, teljes mértékben az ő akaratuk érvényesült.

Váradi Attila, szövetségi edző: Első edzőmérkőzésünk volt, sok hibával játszottunk, de a hullámvölgyeink mellett voltak nagyon szép periódusaink is. Ahhoz, hogy a szerdai mérkőzésen eredményesebben tudjunk szerepel

 

Lengyelország U16 – Magyarország U16 75-51 (22-15, 28-10, 12-14, 13-12)

Kielce, Lengyelország - Felkészülési mérkőzés, 1. nap

Magyarország: Balsay 7, Pallai 3, Gilszki 7, Kovács 6, Fekete 2 Cs: Kopácsi 3, Csikai 4, Lukács, Filipovity 4, Pintér 5, Verasztó 6/3, Dokmanovic 4.

(bb1.hu, fotó: Facbook)


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar