U16: Vereséggel kezdett a csapatunk az EYOF-on

2017. július 25., 15:12
Dokmanovic 6 pontot szórt, Verasztó is pályára lépett, de pontot nem dobott.

Az első negyed közepéig fegyelmezetten játszott a hazai csapat és jól tartotta magát a komoly játékerőt képviselő török válogatott ellen. Majd egy rövidzárlatot követően a vendégcsapat egy 2-17-es rohammal tetemes előnyre tett szert. Sajnos a második negyedben sem sokat változott a játék képe, így a szünetre 27 pontos előnyt szereztek a törökök. A nagyszünetben rendezte sorait a magyar csapat, a harmadik negyedben sikerült 20 pont alá csökkenteni a hátrányt, de a bravúr, hogy még jobban megközelítsük ellenfelünket, már nem sikerült. Összességében megilletődött első félidő után a folytatásban sokat javult a csapatunk játéka, de ez a végeredményen már nem változtatott – tudósított Horváth Orsolya technikai vezető.

Váradi Attila, a magyar válogatott szövetségi edzője: Voltak biztató periódusaink, amikor a gyakoroltaknak és megbeszélteknek megfelelően játszottunk, de nagyon sok fegyelmezetlenségünk és felelőtlenségünk következtében gyorsan tudott nagy előnyt szerezni ellenfelünk, amiből már nem volt visszaút. A holnapi napon szintén nagyon erős ellenféllel találkozunk, dolgozni fogunk hibáink kijavításán, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy játékképünk olyan legyen, amilyet elterveztünk.

Magyarország U16 – Törökország U16 64-96 (9-25, 17-28, 21-22, 17-21)

EYOF 1. nap

Magyarország: Kopácsi 4, Pallai 5, Balsay 6/3, Kovács 16/3, Fekete 6. Csere: Lukács 4, Kiss 2, Verasztó -, Filipovity 9, Pintér 2, Kármán 4, Dokmanovic 6.

(bb1)


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar